технологія приготування їжі г і шумило pdf

Тому технологія приготування їжі має тісний зв'язок з товарознавством хар чових продуктів.Більшість спеціалістів підприємств харчування виконують різні роз рахунки. Наприклад, кухар розраховує необхідну кількість сировини і вихід готової продукції, виходячи з норм витрат і кількості страв.Робота завідувача виробництвом, технолога також пов'язана з роз рахунками.Офіціанту, буфетнику, бармену необхідно проводити розрахунки з великою точністю, щоб не допустити прорахунків, а тим більше обра хунків споживача К у л ь к и, б о ч е ч к и, г р у ш і, г о р і ш к и, ч а с н и ч о к виго товляють з картоплі, кореня петрушки, ріпи. Для цього їх обточують ножем або спеціальною виїмкою і надають необхідної форми. Технологія приготування їжі. Шуміло Г.І. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Категории: Technique\\Food Manufacturing. Безкоштовно завантажити посібник Технологія приготування їжі. Шумило Г.І. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування Шумило Г.І. Технологія приготування їжі: навч. посіб. –.: Кондор, 2008. – 506. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Шуміло Г.І. Технологія приготування їжі - бесплатная полная книга в fb2, epub, pdf, txt, mobi, rtf. Скачать целиком. Регистрироваться не нужно! Краткое содержание: Шуміло Г.І. Технологія приготування їжі У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відпов Шуміло Г.І. Технологія приготування їжі У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Книга Технологія приготування їжі містить інформацію про різні методи та способи приготування їжі. В ній наведено методику термічної, хімічної та механічної обробки продуктів, подано класифікацію страв та способи їх приготування і подачі на стіл.Окрім того тут описано лікувальне харчування при різних хворобах. Комусь також будуть цікавими стандарти і норми харчування учнів Автор: Шумило Г.І. Жанр: Навчальний посібник Рік видавництва: 2008 Видавництво: Кондор Кількість сторінок: 506 Мова: Українська Формат: djvu Розмір: 11,4 Мб. Опис. Опис: В книзі описана теплова, хімічна і механічна обробка їжі та інші етапи підготовки продуктів харчування (круп, овочів, м'яса, риби та інших продуктів) для подальшого приготування страв. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Название: Технологія Для того, чтобы быстро скачать книгу Шуміло Г.І. - Технологія приготування їжі с файлообменников нажмите на ссылки сразу за описанием быстрой книги. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Название: Технологія приготування їжі Автор: Шуміло Г.І. Год: 2008 Страниц: 507 Формат: djvu Размер: 11,45 мб Качество: хорошее Язык: украинский. Технологія приготування їжі. Книги Кулинария. Автор: Шуміло Г.І. Год издания: 2008. Формат: djvu У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. gol8425. 0. 28 сентября 2011. Добавление комментария к книге Технологія приготування їжі. Название: Технологія приготування їжі Автор: Шуміло Г.І. Издательство: Кондор Год: 2008 Страниц: 507 Формат: djvu Размер: 11,45 мб Качество: хорошее Язык: украинский. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Технологія приготування їжі 1. Барановский.А. Проффесия повар. – Мн.: Соврем. Шк., 2006. – 448с. 2. Дорохіна М.О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах: Навчальний посібник. -.:Кондор, 2008 6. Шумило Г.І. Технологія приготування їжі: Навч. посіб. –.: Кондор. – 2008. – 5-6. 7. Перерсічний М.І. Технологія продукції ресторанного господарства. Лабораторний практикум: О.К.Л. –.: КНТЕУ, 2013, 216с. 8. Перерсічний М.І. Технологія харчових продуктів функціонального прихначення: О.К.Л. –.: КНТЕУ, 2013, - 144с. Інтернет – ресурси 1. Журнал «Рестораторъ». – режим доступу: www.restorator.ua/ 2. Ресторатор: секрети успішної кар’єри. – Режим доступу Електронний навчальний посібник Технологія приготування їжі Авторами навчального посібника не є працівники нашого ліцею, матеріал взято з інтернету для допомоги нашим здобувачам освіти Технологія приготування їжі Н.Г.Шумило. Дата: 07.02.2019 17:25. Кількість переглядів: 259. Електронний навчальний посібник Технологія приготування їжі. Шумило Г.І. Publication date. 2008 У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів I—II рівнів акредитації, а також для працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Зміст: ВСТУП. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального Скачать быстро Технологія приготування їжі. можно по следующим ссылкам: Другие книги автора. Внимание! У вас нет прав для просмотра скрытого текста. Возможно вы не авторизированны на сайте. Рекомендуем Вам пройти быструю регистрирацию либо зайти на сайт под своим именем. F.A.Q. Правообладатель?

Шумило, Г. І. Технологія приготування їжі [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студ. навч. закл. І-ІІ рівня акредитації Г. І. Шумило. –. : Кондор, 2003. – 506. – ISBN 966-8251-06-7. Зміни основних харчових речовин в процесі приготування їжі. Зміни білків при кулінарній обробці продуктів: фізіологічна цінність білків; будова молекули білків; властивості білків; гідратація та дегідратація білків; зміни глобулярних та фібрилярних білків. Зміни вуглеводів при кулінарній обробці продуктів: значення вуглеводів у харчуванні; зміна цукру, крохмалю, вуглеводів клітинних стінок в процесі теплової обробки. Зміни жирів при кулінарній обробці продуктів: фізіологічна цінність жирів; склад жирів, їх використання; поглинання жирів продуктами та втрати при варінні, смаженні продуктів 9. Шумило Г.І. Технологія приготування їжі: Навч. посіб. -.: "Кондор", 2003. - 506. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Опубликовано с мобильного в 21:22, 11 февраля 2021. Просмотры:36. Технологія приготування їжі. Шумило Г.І. Доступность: Узнать цену и наличие. КОД: 13691. Наведите для увеличения. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Положить. Гарантии. Технологія приготування їжі - Г.І.Шумило.pdf. vk.com. Всесвітня Історія 11 клас Середницька Г.В. - Історія - 11 клас - Підручники та посібники - Підручники онлайн pidru4nik.com. pidru4nik.com. Економічна та соціальна географія світу.


технологія приготування їжі г і шумило pdf

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз французька мова 8 клас чумак кривошеєва 2016 відповіді

відповіді до практикума ющука

відповіді до підручника з біології 9 клас шаламов